Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@07:32:36 GMT

خیریه‌ها رتبه‌بندی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۴۰۰۳۱

خیریه‌ها رتبه‌بندی می‌شوند

 

به گزارش ایکنا، ایرنا نوشت: جهان حیدری ‌افزود: شفافیت عملکرد و توانمندی آنها و همکاری در طرح های اجتماعی از جمله شاخص هایی است که برای رتبه بندی خیریه ها و سمن ها در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: رتبه بندی خیریه ها به ما امکان می دهد تا هر سه ماه، یکبار گزارش عملکرد از خیریه ها داشته باشیم و احتمال اقداماتی مانند پولشویی در خیریه ها به حداقل برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: از سوی دیگر با رتبه بندی خیریه ها، توانمندسازی آنها را شناسایی می کنیم و در مواقع بحرانی می توانیم از توانمندی آنها بهره مند شویم.

*پولشویی در برخی خیریه ها
مدیرکل دفتر توسعه و نظارت بر مراکز و موسسات غیردولتی سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: تاکنون سه مورد پولشویی از خیریه ها گزارش شده که طبق استعلام ها، هیچکدام مجوز خود را از بهزیستی نگرفته بودند.
حیدری افزود: گاهی خیریه های قدیمی تر که سطح تحصیلات پایین تری دارند به سمت و سویی هایی کشیده می شوند که ما بلافاصله روشنگری کردیم و آنها را نسبت به اقدامشان آگاه کردیم تا به مشکلات برنخورند.
وی تصریح کرد: اگر خیریه ای از بهزیستی مجوز گرفته شود و مرتکب تخلفی شود بلافاصله اقدام آن خیریه در کمیسیون بررسی می شود و اگر آن خلاف، مشکل زا باشد آن خیریه منحل خواهد شد.
وی ادامه داد: سازمان بهزیستی برخلاف نهادهای دیگر برای انحلال خیریه، نیاز به رای دادگاه ندارد.
حیدری افزود: برای ایجاد خیریه حتی از افراد خوشنام نیز استعلامات لازم مانند عدم سوء پیشینه اخذ می شود و پس از تاسیس بلافاصله آنها را درگیر کارهای تخصصی می کنیم.

*سامانه شفافیت صدور مجوز خیریه
مدیرکل دفتر توسعه و نظارت بر مراکز و موسسات غیردولتی سازمان بهزیستی کشور گفت: سامانه شفافیت صدور مجوز خیریه ها نیز در این سازمان در دست راه اندازی است.
حیدری افزود: اگر کسی نسبت به صادر نشدن خیریه ای معترض بود می تواند براساس اطلاعات این سامانه بفهمد که علت چه بوده است.
وی اضافه کرد: به خاطر شفافیت در عملکرد و حقوق شهروندی، نیازسنجی خیریه ها برداشته شده و فراخوانی در این زمینه نخواهد بود تا افراد خیر بتوانند در سامانه وارد شوند و حق کسی ضایع نشود. چون پیش از این جلوی صدور مجوزها در برخی استان ها گرفته شده بود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۰۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره خدماتی که از سوی این سازمان به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو ارائه می‌شود، توضیحاتی داد.

به گزارش ایلنا، نرجس‌خاتون اسعدی خلیلی، مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور، در پاسخ به این سؤال که چه تعداد خانواده دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی است، گفت: «دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی، چون ارتقاء سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.»

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد: این خانوار‌ها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند. همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

دیگر خبرها

  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)
  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو